Bommelsteinroute

De Bommelsteinroute is een ANWB wandeling die voor een groot deel langs de rivier de Vecht loopt, de route gaat gedeeltelijk over verharde en onverharde wegen en bijna 1 kilometer door een weiland.De route start in Nederhorst den Berg in het centrum op het plein voor de grote kerk waar volop parkeerruimte is, hier staat een informatiebord over deze route.De gehele route wordt aangegeven door zeshoekige bordjes en is daardoor makkelijk te lopen

Routebewijzering van wandelroute Bommelsteinroute
Afstand9.89 km
GemarkeerdDit is een gemarkeerde route
ReactiesEr zijn geen reacties op deze route


MeerHoogteprofiel

Weersvoorspelling komende 3 uur (Buienradar.nl)

Je kunt deze site helpen met donaties

donate with bitcoins
1G4mv9kotFRgqGioZzm2Nx5qvLhZtmXczq
donate with bitcoins

Hoogteprofiel

Hoogteprofiel van wandelroute Bommelsteinroute

Routekaart


Gebieden/Netwerken

Natuurgebied Ankeveense Plassen
De Ankeveense Plassen maken onderdeel uit van de Vechtplassen. Het veenlandschap met plassen, smalle slootjes en stroken land is ontstaan door het afgraven van veen. Wandel of fiets over smalle paden en dijkjes dwars door het gebied. Aan weerszijden heb je weids uitzicht op de plassen. 

Wandelroutes van de ANWB

Wandellocatie Gooi en Vechtstreek
In de Gooi en Vechtstreek lopen mooie wandelroutes van o.a. de stichting Goois Natuurreservaat en natuurmonumenten.

Points of interest

De Spiegelplas of Spiegel- en Blijkpolderplas is een natuurgebied ten oosten van het dorp Nederhorst den Berg en ten westen van de Ankeveense Plassen, in het noordwesten van de gemeente Wijdemeren. De Spiegelplas maakt deel uit van de Spiegel- en Blijkpolder en als zodanig ook deel van de bezittingen van de Vereniging Natuurmonumenten.

Het totale gebied omvat circa 280 hectare en is ontstaan door turfwinning en de latere zandwinning. Op sommige plaatsen is de plas 45 meter diep en biedt gunstige duik- en zwemmogelijkheden, mede door de grote helderheid van het water.